corporate clients | Dunav 41

КОРПОРАТИВНИ СЪБИТИЯ

Творческата работилница е чудесен начин да внесете дзън елемент във фирменото парти или да разнообразите някой обикновен работен ден. Представете си, че понеделникът ви започва с творчество - за отпускане на ума и начало на ползотворна работна седмица. 

ЗАЩО ТВОРЧЕСКА РАБОТИЛНИЦА?

  • Творчеството не само освобождава пространство в ума за нови идеи, но и спомага разрешаването на заплетени казуси в работата. 
  • Творческата работилница е нестандартен метод за хората да се опознаят извън служебните си роли, което от своя страна ще допринесе за изграждането на лични връзки и взаимоотношения.
  • Споделеното време в необичайна активност и среда не просто ще сплоти екипа, но и също така ще даде възможност на личностите, които го изграждат, да се почувстват част от смислена вътрешнофирмена култура.
  • Гъвкави сме спрямо вашите нужди - работилниците ни могат да бъдат проведени в нашето ателие на “Дунав” 41, на място в офиса при вас или онлайн, в зависимост от конкретната тема и броя на участниците.
  • Разнообразие - предлагаме работилници в различни категории като теми и цени

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ЗА НАС

Огромни благодарности за вчерашната работилница за Коледни венци. Надминахте неколкократно очакванията ми за събитието и донесохте много Коледен дух в офиса. Самият ден протече изключително гладко и смятам всички участници останаха доволни, а венците, които създадоха с ваша помощ и взеха за вкъщи – страхотно ново попълнение.

Определено ще се възползваме отново от вашите услуги в най-скоро бъдеще!

Благодарим ви!

ПРЕПОРЪЧАНИ РАБОТИЛНИЦИ

Селекция от най-популярните ни работилници сред корпоративните ни клиенти

ВЕНЦИ

Методика: Разработена за всички сезони от годината, много актуална работилница (особено около Великден и Коледа), в която с помощта на водещия участниците имат възможност да сътворят венец от ествествени материали, който да отнесат у дома и да използват за декорация. В края на сезона венецът може да бъде успешно компостиран, тъй като за направата му са използвани изключително и само органични продукти.

Материали: Основа за венец, сухи и хартиени елементи, естествена зеленина  

Средна продължителност: 
150 минути

Препоръчителен брой участници за синхронна работа: до 30 души

БИЖУТА ОТ ПОЛИМЕРНА ГЛИНА

Методика: В тази работилница експериментираме с цветове, материали и текстури. Участниците работят с предварително подготвени елементи от полимерна глина, кожени и памучни шнурове, нежни конци и др., всеки може да сътвори сам своето уникално колие. Разглеждаме три основни модела и техните вариации, но всеки ще има свободата да комбинира елементите по свой вкус.

Материали: Ръчноизработени елементи от полимерна глина, кожени ласета, памучен шнур, метални свързващи елементи.  

Средна продължителност: 
120 минути

Препоръчителен брой участници за синхронна работа: до 30 души

ДЖОБЕН ТЕФТЕР

Методика: В тази работилница изработваме джобен тефтер (формат А6) с корица от естествена кожа, в която можем да отпечатаме ръчно инициали и се научаваме как сами да подвързваме книжно тяло. Чрез придобиването на това умение участниците имат възможност да използват тефтера си дълго след като са изписали страниците му.

Материали: естествена кожа, хартия, картон, памучен шнур

Средна продължителност: 
120 минути

Препоръчителен брой участници за синхронна работа: до 20 души