FAQ | Dunav 41

Често задавани въпроси


Какъв документ ще получа за своето плащане?

Ще получиш фактура на имейла, който си посочил, след като банката отрази плащането. Ако желаеш да издадем фактура на фирма, свържи се с нас на hello@dunav41, за да предоставиш данните на фирмата.


Как да резервирам за себе си и приятел?

Ако искаш да резервираш повече от едно място, можеш да направиш едно общо плащане, но е небходимо да направиш две отделни резервации, в които да посочиш имената на всеки от участниците. 


Имате ли да подаръчни ваучери?

Да, ако искаш да получиш подаръчен ваучер за закупения от теб уъркшоп, свържи се с нас, за да уговорим неговия вид (дигитален или физически) и удобен за теб начин на получаване.


Какво се случва с моето плащане, ако не мога да присъствам?

В случай че нещо те възпрепятства да посетиш работилницата, те насърчаваме да предостваиш мястото на свой близък или заинтригуван познат. Ако това не е възможно и ни информираш поне 3 дни предварително, можем да предложим мястото ти на друг, в този случай имаш възможност да използваш сумата за друга наша работилница в срок от 3 месеца. В случай на кратко известие в последния момент (до 24 часа преди началния час на събитието), за съжаление няма да можем да те компенсираме.